Turning childcare house into Creative Office: Project BUBU

Design team: Pitupong Chaowakul, Suchart Ouypornchaisakul, Kasidis Puektes, Gorthong Thongtaem and Phongwasin

Client: Bangkok University
Location: Bangkok University, Klueynamthai Campus, Bangkok
Year of completion: 2012
Size: 400m2
Constructor: ST. Classic
System contractor: ST. Classic
Loose furniture: IKEA
Built-in furniture: ST. Classic

Photographs: Pitupong Chaowakul

Super limited budget project can be very challenging. We have finally finished BU Branding Unit office recently after series of budget cuts. Colors have been splashed all over. The end result has surprised us however. It’s been a great fun with hundred of tear-drops.

2 thoughts on “Turning childcare house into Creative Office: Project BUBU

  1. Pingback: Childcare House Into Creative Office

  2. Pingback: Maison garde d’enfants dans le bureau création

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s