BU and the Panda

Supermachine studio designs a 1,100 m2 new student lounge for Bangkok University at Rangsit campus. The space includes diverse spaces for reading, meetings, cafe'(ing) and playing. It is under construction at the moment and expected to be completed in June 2011

Tributing to a gift given from China to Thailand, a Panda, Lin-Ping (actually it was born in Thailand), our design for the staircase connecting 2 levels is a 6.50m. Panda lookalike sculpture. The sculpture will also made for a future changes of outlook according to the creativity of the students.

One thought on “BU and the Panda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s